Mandag d. 29 april har Ølsted Skateboard Forening på foreningens årlige Generalforsamling, skiftet navn og tilhørskommune, sådan at foreningen nu hedder Nordsjællands Skateboard Forening med hjemsted i Hillerød Kommune.

Vi har også valgt en bestyrelse på 5 personer og 2 suppleanter, og i den kommende tid vil vi løbende opdatere vores hjemmeside og SoMe, så det passer til foreningen. Nordsjællands Skateboard Forening (NSF) vil arbejde for at udvikle skateboardingen i Hillerød og Nordsjælland.

Foreningens formål er at dyrke skateboarding og med udgangspunkt i fællesskabet og det sociale liv i klubben, at udbrede kendskabet til skateboardkulturen. Det er endvidere foreningens formål at udvikle medlemmernes lyst til at engagere sig og tage et medansvar i foreningen.

Du kan læse mere på foreningens hjemmeside øsfskate.dk

“RULLESPORT DANMARK”

Paraplyorganisationen RULLESPORT DANMARK (som ØSF er medlem af) har valgt at støtte ØSF, og udtrykker behovet for ØSF’s tilstedeværelse indenfor gadeidrætten og der igennem Olliestedet.

RULLESPORT DANMARK opfodrer Halsnæs kommune til, at anerkende ØSF som forening og en vigtig medspiller inden for gadeidrætten i Halsnæs kommune.

Kommentarer fra underskriftindsamlingen:

Tusind tak for jeres støtte!